RAKENNAMME KOTEJA, JOISSA ON HYVÄ ASUA

Tapamme rakentaa perustuu siihen, että etsimme Uudeltamaalta hyviltä paikoilta tontteja. Käytämme arkkitehteja suunnittelemaan juuri kyseessä olevalle tontille toimivan ja viihtyisän kodin. Tarjoamme sinulle vastuullista, kustannustehokasta ja sujuvaa rakentamista, eli rakennuspalvelua avaimet käteen -periaatteella.

SUUNNITTELU ja RÄÄTÄLÖINTI (1 kk)

Lähtökohta on, että me rakennamme malleistamme sinulle kodin avaimet käteen -periaatteella. Jos valmiista malleistamme ja myynnissä olevista kohteista ei löydy mieleistä kotia, niin voimme kuunnella toiveitasi sekä ehdottaa ja suunnitella arkkitehtimme kanssa ratkaisuja – juuri sinun ehdoillasi ja tarpeittesi mukaan. Kun suunnitelmat ja budjetti ovat valmiit, sinulla on yhdessä sopimuksessa eriteltynä koko muuttovalmis talopaketti. Allekirjoitettuasi sopimuksen, tiedät uuden kotisi pitävän hinnan ja jopa muuttopäivän.

VARSINAINEN RAKENTAMINEN (2-5 kk)

Jo suunnitteluvaiheessa olemme ottaneet huomioon tontin sekä ympäristön, jolloin rakennusvaiheessa työt etenevät sujuvasti ja perustusvalu on valmis muutamassa päivässä. Muuttovalmis talo nousee elementeistä kokeneiden kirvesmiestemme käsissä päivässä tai kahdessa betonilattian kuivuttua. Käytämme rakentamisessa huolella valittuja ja korkealaatusia materiaaleja. Kiinnitämme myös huomioita talon tiiviyteen, mikä näkyy myöhemmin kodin matalina käyttökustannuksina.

VIIMEISTELY ja SISUSTUSTYÖT (5 kk)

Kestävä ja toiveittesi mukainen persoonallinen kokonaisuus syntyy yhteistyössä valituilla pintamateriaaleilla: maaleilla, laatoituksella ja tapeteilla sekä valaistuksella, kiintokalusteilla ja kodinkoneilla. Kiintokalusteiden ja valaistuksen suunnittelussa ja toteutuksessa teemme yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa. Käytämme toimivien ratkaisujen aikaansaamiseksi mm. Puustellia, K-Rautaa, Starkkia sekä muita luotettavia valmistajia ja tavarantoimittajia.

MUUTTO UUTEEN KOTIIN (6 kk)

Valmista tuli ja nyt on aika muuttaa uuteen kotiin. Keskimäärin 6 kk hyväksytyistä rakennuslupa-asiakirjoista ja siitä kun tontti on valmis (puut ja pintamaa poistettu, putki-, sähköliittymät-, täyttömaiden tasoitus ja tiivistys tehty) pääsette muuttamaan valmiiseen kotiin! Oman kodin rakennuttaminen on monille taloudellisesti elämän suurin investointi. Tarjoamme mahdollisimman vaivatonta, vastuullista, kustannustehokasta ja sujuvaa avaimet käteen -kodin rakentamista juuri sinulle.